25 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BRITANICII, ÎN CONTINUARE INTERESAŢI SĂ ANGAJEZE ROMÂNI. ACUM CAUTĂ PERSONAL DE ÎNGRIJIRE

Mai departe de sfera tehnică şi aproape de sfera emoṭională, acest proiect se adresează persoanelor cu sau fără experienṭă în domeniu dar care au dorinṭa de a-şi dezvolta abilităṭile profesionale şi de a face carieră în domeniul sănătăṭii, asistenṭei sociale şi a serviciilor de îngrijire a copiilor/ tinerilor şi adulṭilor în cadrul şcolilor şi/ sau centrelor speciale de îngrijire şi integrare socială din Anglia.

Angajatorii acceptă pe acest proiect şi persoane fără experienṭă dar interesate de o carieră nouă şi dornice să muncească în acest domeniu care îmbină satisfacṭiile profesionale cu cele emoṭionale.

Avantajul acestui program este că se poate aplica individual sau în cuplu, iar aceştia din urmă pot opta să fie cazaṭi împreună. S-a obṭinut ca pentru primele 3 luni cazarea este pre-identificată şi gratuită. Chiar dacă pot locui împreună trebuie însă precizat că cei care aplică în cuplu vor lucra la puncte diferite.

Salariul începe de la 1.210 Lire sterline/ lună şi poate ajunge la 1.455 Lire sterline/ lună. Se pot efectua până la 60 de ore suplimentare/ săptămână (între 6 şi 14.30 ore/ tură) iar acestea se plătesc extra. Orele de noapte sunt plătite între 8,10 – 10,06 Lire sterline/ oră în funcṭie de gradul profesional ocupat. Când situaṭia o cere şi se doarme în centrele speciale de îngrijire, nopṭile se plătesc cu 35 Lire sterline/ noapte.

Un mare avantaj este înrolarea şi obṭinerea unei calificări profesionale în domeniu pe cheltuiala angajatorului. Cei care nu au experienṭă în domeniu au şansa reală de a porni fără vreo investiṭie financiară pe un drum nou în carieră.

Sunt aşteptaṭi aplicanṭi de toate vârstele care doresc să-şi schimbe domeniul de activitate sau care doresc să aprofundeze acest domeniu pe meleaguri britanice. Aşadar acest proiect poate fi ideal pentru profesori, asistenṭi profesor, asistenṭi sociali, asistenṭi maternali, psihologi, animatori, infirmieri,  pentru cei care au practicat activităṭi de voluntariat cât şi pentru persoanele provenite din alte medii profesionale de orice tip, dar aplecate spre nevoile altora.

De asemenea cei interesaṭi trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversaṭional, să posede carnet de conducere categoria B, să fie empatice, muncitoare, serioase, pozitive, cu personalitate bună. Flexibilitatea şi o reală dorinṭă de a ajuta fac parte de asemenea din ‘potretul robot’.

Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau să completeze formularul ataşat. Prezentarea completă a postului poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei

https://www.bancadejoburi.ro/content/view/Personal-ingrijire-copii-tineri-adulti-scoli-2

 

Dacă nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

 

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

Informaṭia este putere, aşadar urmăreşte seria noastră de job-uri de interes, pentru a fi la curent cu cele mai noi şi performante posturi puse la dispoziṭie românilor. Succes tututor!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER