28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

BUCĂTĂRIE MODERNIZATĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Reprezentanții Spitalului Județean anunță, joi, finalizarea lucrărilor de reabilitare la bucătăria unității:
”Vă anunțam la finalul anului trecut vis-a-vis de termenul pentru finalizarea lucrării la nivelul bucătăriei spitalului, ca fiind începutul lui 2023.
Suntem bucuroși să vă informăm că lucrările de reabilitare la blocul alimentar și magazia de alimente s-au încheiat. Bucătăria a fost utilata cu aparatură modernă de gătit, respectiv: mașina de gătit electrică, marmita profesională și cuptor cu convecție.
Întreaga investiție a fost de aproximativ 340000 lei, suma a fost asigurată în întregime de către Consiliul Județean Giurgiu.
Cu aceasta ocazie a fost invitat si domnul presedinte Dumitru Beianu căruia ii mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-a oferit in demersul nostru de a rezolva aceasta problema.
Ne cerem scuze pacientilor si le mulțumim pentru înțelegerea faptului că micile modificari în alimentație, precum și decalajele ușoare a orelor de servire a meselor a fost cu scopul de a finaliza cât mai rapid proiectul.
Așteptăm pe adresele de corespondență feedback legat de mâncarea servită. Mulțumim pentru interes!” – este mesajul transmis joi de reprezentanții Spitalului Județean, pe pagina oficială a instituției.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER