27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUN PENTRU ALȚII, MARGINALIZAT ÎN GIURGIU…

Este vorba despre deputatul giurgiuvean Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, despre care încă se vorbește… dar în alte județe, nu la Giurgiu.

Este știut, deja, faptul că, pe tot parcursul mandatului său la Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost – mai tot timpul – pe teren, pe șantierele de pe drumurile din întrega țară. Iar rezultatele activității sale continuă să apară…

Interesant este că, în timp ce acasă, la Giurgiu, este total marginalizat, în alte județe i se recunosc meritele.

Un exemplu este o recentă postare pe facebook a președintelui CJ Neamț – în același timp, președinte al PSD Neamț, dar și vicepreședinte regional al partidului de guvernământ:

”Ne îndeplinim încă o promisiune făcută nemțenilor în urma vizitei fostului ministru al transporturilor, Răzvan Cuc, în Neamț, de la finalul anului trecut.

Lucrarea de reabilitare a celor 23 de kilometri de drum de pe DN 15 D, care asigură legătura între județele Neamț și Vaslui, va fi finalizată în maximum două săptămâni. Lucrarea constă în refacerea covorului asfaltic, realizarea marcajelor și a elementelor de siguranță, astfel încât acest tronson de drum să îndeplinească toate condițiile unui drum sigur, modern, european.

Mi-am asumat ca una dintre priorități ale acestui mandat infrastructura rutieră și mă țin de cuvânt! Nemțenii și cei care vor călători la Neamț vor avea drumuri sigure, drumuri reabilitate, îndiferent că vorbim de cele comunale, județene sau de cele naționale care îl traversează.”

Iar președintele CJ Neamț nu este singurul care recunoaște public meritele fostului ministru Răzvan Cuc… Din păcate, asta se întâmplă în alte județe, nu și la Giurgiu…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER