27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUN PENTRU ALȚII, MARGINALIZAT LA GIURGIU… (II)

Vorbim, și de această dată, despre deputatul giurgiuvean Răzvan Cuc, cel care, în mandatul de ministru al Transporturilor, a reușit să ajute multe administrații din țară. Iar oamenii din județele care beneficiază acum, concret, de activitatea fostului ministru, nu se sfiiesc să îi recunoască meritele, lucru ce nu se întâmplă și la Giurgiu…

Dacă, în postarea anterioară, vorbeam despre realizările lui Rzvan Cuc din județul Neamț – realizări pentru care președintele CJ, Ionel Arsene îi mulțumea public – astăzi vă prezentăm o postare publică a președintelui CJ Bacău, Sorin Brașoveanu:

”NE ȚINEM DE CUVÂNT!

Continuăm asfaltarea cu 22 de km pe DN12A Comănești – Asău- Agăș-Brusturoasa-Palanca-Ghimeș-Făget – până la limita cu județul Harghita.

Împreună cu primarii comunităților Agăș, Brusturoasa și Palanca am văzut stadiul lucrărilor care decurg conform calendarului.

Mulțumesc domnului Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în 2017, sub al cărui mandat a început reabilitarea, domnului Lucian Șova, actualul ministru al Transporturilor, echipei de parlamentari băcăuani condusă de domnul senator Dragoș Benea și echipei Direcției Regionale De Drumuri Naționale Iași.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER