14 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUNURI CONTRAFĂCUTE ÎN VALOARE DE APROAPE 100.000 DE LEI, CONFISCATE ÎN VAMĂ (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunsă într-un autocar, o cantitate însemnată de bunuri, constând în parfumuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care erau inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În noaptea de 27.06.2021, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, polițiștii de frontieră au selectat pentru control un autocar, care transporta persoane pe ruta Turcia-România.

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele pasagerilor, mai multe colete ambalate în material de culoare neagră. Acestea  conţineau peste 1.000 de parfumuri, articole vestimentare și de încălțămintecare purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

La cercetări a rezultat faptul că bunurile aparțineau unui bărbat din Turcia, în vârstă de 34 de ani, pasager al autocarului.

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 96.850lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

IPTF GIURGIU

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER