20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUNURI CONTRAFĂCUTE ÎN VALOARE DE CIRCA 500.000 DE LEI, CONFISCATE LA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în acest sfârșit de săptămână,  cantitatea de 1.984 de bunuri constând în articole vestimentare, încălţăminte şi parfumuri, care purtau însemnele unor marci cunoscute şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

În acest sfârșit de săptămână, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport.

Astfel, autorităţile de control au descoperit în şase mijloace de transport, cantitatea de 1.984 de bunuri, constând în articole vestimentare, încălţăminte  şi articole de parfumerie, toate inscripţionate cu numele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. Acestea aparţineau unor cetăţeni turci și români, cu vârste cuprinse între 28 şi 52 de ani.

Bunurile, în valoare de 471.450 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către colegii noştri, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de persoanele sus-menţionate, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

IPTF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER