19 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BUNURILE CONTRAFĂCUTE ADUSE DIN TURCIA RĂMÂN LA MARE CĂUTARE…

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperitascunsă într-un autocar, o cantitate considerabilă de bunuri ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În ziua de 03.05.2021, în jurul orei 11.40, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiuau efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocar, care efectuează transport regulat de persoane pe ruta Turcia- România.

În urma controlului amănunțit efectuat, polițiștii au descoperit ascunse în cala mijlocului de transport, cât și sub podeaua autocarului, mai multe colete ambalate, care conțineau 328articole vestimentare precum și 205 parfumuriinscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Cu privire la aspectele constatate, doi dintre pasagerii autocarului, un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 59 de ani și o femeie din R. Moldova, în vârstă de 42 de ani, au declarat că produsele sus-menționate le aparțin și le-au achiziționat de pe teritoriul Turciei.

Bunurile, în valoare de aproximativ 82.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de către polițiști.

În prezent, față de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER