1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, VINERI, LA LICEUL DE MARINĂ

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă desfăşurarea Bursei Locurilor de Muncă pentru absolvenți în data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul național şi este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici se pot adresa AJOFM GIURGIU, în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1A la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfășura în incinta Sălii de Sport a Colegiului Tehnic ,,Viceamiral Ioan Balanescu’’din municipiul Giurgiu, str. Uzinei, nr.30 în data de 14 octombrie 2022 începând cu ora 09,00.

 

 

 BIROUL DE PRESĂ AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER