8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, VINERI, LA GIURGIU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă persoanele interesate că în data de 12 aprilie 2019 va avea loc bursa generală a locurilor de muncă.

Bursa generala a locurilor de muncă se va desfăşura începând cu ora 09:00, în mun. Giurgiu –  incinta Restaurantului “Mioriţa” şi în oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din această localitate.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

În această perioadă reprezentanţii AJOFM Giurgiu  continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor.

Până la aceasta data (08.04.2019), angajatorii au depus peste 400 locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind oferite în urmatoarele  domenii de activitate: agricultură, comerț, construcții,  hoteluri și restaurante, servicii, etc.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan@gr.anofm.ro; ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

Precizăm faptul că angajatorii pot depune ofertele de locuri de muncă vacante inclusiv  în ziua desfășurării bursei.

 

 BIROUL DE PRESĂ AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER