21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CA-N FILME: FURT SUB AMENINȚAREA CUȚITULUI, URMĂRIRI PE ȘOSEA ȘI FOCURI DE ARMĂ. S-A ÎNTÂMPLAT LA GIURGIU

Victimă a fost un bărbat din Zimnicea, care, intrat într-o benzinărie să alimenteze, s-a trezit amenințat cu un cuțit și, ulterior, cu mașina furată. Povestea a continuat cu urmăriri pe sșosea și focuri de armă și s-a terminat cu ”happy end” pentru păgubit, dar în arest, pentru făptaș:

”Vineri, 1 iunie a.c., în jurul orei 00.30 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de un bărbat  din municipiul Zimnicea, județul Teleorman, că sub amenințarea unui cuțit i-a fost sustras autoturismul de o către o persoană necunoscută, dintr-o stație de carburanți, din municipiul Giurgiu.

Imediat după preluarea apelului au fost alertate echipajele din teren iar autoturismul sustras a fost identificat de polițiștii aflați în serviciu pe Drumul Național 61, care au efectuat semnale regulamentare de oprire ce au fost ignorate de către conducătorul auto.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia iar în localitatea Bucșani au executat șase focuri de armă în pneurile autoturismului, forțându-l să oprească în localitatea Dealu, județul Giurgiu, unde s-a procedat la imobilizarea și încătușarea conducătorului auto.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat să fie condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma cercetărilor  s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și profitând de faptul că proprietarul a plecat de lângă mașina aflată în stația de carburanți a determinat o persoană ce se afla în calitate de pasager în autoturism să coboare sub amenințarea unui cuțit,

În momentul în care a vrut să plece a fost întâmpinat de proprietarul mașinii, pe care de asemenea l-a amenințat că îl taie, după care a fugit cu autoturismul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propuneri corespunzătoare și s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER