18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CADOU DE MOŞ CRĂCIUN PENTRU ELEVII UNEI ŞCOLI DIN GIURGIU

Deşi suntem în plină vară, elevii şi profesorii Şcolii numărul 7 au motive serioase să aştepte cu nerăbdare sărbătorile de iarnă. Asta pentru că, potrivit primarului Nicolae Barbu, atunci vor avea o sală de sport nouă.

Primăria Giurgiu anunţă, pe pagina oficială:

„În cadrul vizitei în teren de astăzi, 11 iulie 2019, a primarului Nicolae Barbu la lucrările care sunt în desfășurare a avut loc și o întâlnire a acestuia cu directorul firmei care a câștigat licitația pentru lucrările de construcție la sala de sport de la școala gimnazială nr.7.

”Alt obiectiv, altă lucrare a municipalității, de această dată cu fonduri guvernamentale de la Compania Națională de Investiții: mult așteptata sală de sport de la școala gimnazială nr. 7. Aveam nevoie de acest loc pentru ca tinerii să-și facă programul de educație fizică. (…) Mai avem încă două proiecte la CNI, pentru sălile de sport de la școlile gimnaziale nr. 2 și nr. 6”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

În prezent, lucrările la acest obiectiv de investiție sunt în plină desfășurare, directorul CONSIG Giurgiu, dând asigurări că la începutul lunii decembrie a acestui an, sala de sport va fi gata.

”Sala de sport este o construcție metalică, închisă cu panouri sandwich și are o suprafață de 168 mp. Are anexe: vestiare și grupuri sanitare pentru fete, băieți și profesori la etaj și un cabinet medical. (…) Potrivit contractului, termenul de finalizare a sălii de sport este de 6 luni, însă noi depunem toate eforturile ca lucrările să fie finalizate în preajma sărbătorilor de iarnă”, a declarat Virgil Dop, directorul CONSIG Giurgiu.
Ordinul de începere al lucrărilor la sala de sport de la Școala gimnazială nr.7 a fost primit în data de 24 iunie 2019, investiția ridicându-se la aproximativ 1,4 milioane lei care sunt asigurați din Bugetul Național prin Compania Națională de Investiții.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER