20 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE ÎN MUNICIPIU, PÂNĂ VINERI, 12 NOIEMBRIE

În perioada 8-12 noiembrie locuitorii din Giurgiu sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului  prin colectarea separată a deșeurilor electrice și de baterii având astfel posibilitatea de a primi un premiu instant.

ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, alături de Primăria Giurgiu și Rosal organizează o campanie pentru locuitorii din Giurgiu, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane) și de baterii și acumulatori.

Locuitorii au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase(minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc). Comenzile se vor face la numărul 0786 398 516.
  • Predarea la punctul permanent de colectare aflat pe stradaGloriei nr.5 (L-V: 08:00 – 16:00, S: 8:00-14:00)

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, organizatorii oferă un premiu instant (șapcă/umbrelă) pentru predarea de deșeuri electrice de minim 5kg cumulate, minim 15 buc de baterii și/sau acumulatori sau minim 5 becuri și/sau neoane.

“Ne dorim să le oferim giurgiuvenilor o soluție de debarasare  a deșeurilor electronice la îndemână și prietenoasă cu mediul înconjurător. Toate deșeurile predate vor ajunge pe fluxul reciclării aducând astfel plus valoare în ciclul unei economii circulare” declară Dani Nastase-Director Rosal Grup SA

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro .

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER