25 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CAMPANIE DE RECRUTARE LA JANDARMI; SE CAUTĂ ELEVI PENTRU ȘCOLILE DE PROFIL

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română.

Pentru această sesiune, au fost scoase la concurs un număr de 700 de locuri la școlile militare de subofițeri jandarmi, repartizate astfel:

  • Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 350 de locuri, (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități);
  • Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 de locuri, (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități).

Cererea de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro, până la data de 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică).

Documentele necesare constituirii dosarului de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu până la data de 21 mai 2024, inclusiv, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

Mai multe informații referitoare la condițiile de recrutare, conținutul dosarului de candidat sau desfășurarea probelor de examen pot fi obținute prin accesarea site-ului unității noastre: www.jandarmeriagiurgiu.ro, dar și de pe site-urile instituţiilor de învăţământ: www.scoaladragasani.ro, respectiv   www.jandarmeriafalticeni.ro.

Vă dorim mult succes și vă așteptăm în echipa noastră!

IJJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER