26 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ, CU DEZINFORMARE ȘI ATACURI MURDARE

Un comunicat al DNA ce anunța marți o serie de percheziții la domiciliile mai multor angajați ai ANPC din București, Ilfov și Giurgiu a aprins imaginația conturilor false care – ca de obicei, înainte de alegeri – au împânzit rețelele sociale.

Unul din acest conturi s-a făcut deja cunoscut prin mediatizarea excesivă a acțiunilor PSD și atacuri permanente la adresa PNL Giurgiu; urzind un adevărat scenariu de film, ”băieții” au anunțat – cu surle și trâmbițe, dar fără vreo verificare minimă – că mascații ar fi luat cu asalt casa subprefectului de Giurgiu, al cărei soț este comisar la Protecția Consumatorului; mai mult decât atât, respectivul cont dădea ca sigură informația că soțul subprefectei este funcționarul căutat de DNA pentru fapte de corupție.

Asta, fără a avea vreo bază concretă, pornind de la comunicatul oficial al DNA, ce preciza doar că”este vorba despre “domiciliile unor persoane fizice”, fără a menționa nicăieri  ca ar fi vorba despre angajați de la Comisariatul Județean pentru  Protecția Consumatorului Giurgiu.

Curioși să afle dacă, într-adevăr, procurorii DNA au vizat Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Giurgiu și angajații acestei instituții, colegii de la Jurnal giurgiuvean au contactat-o pe șefa CJPC, Claudia Mînzînă, care a negat categoric așa-zisele percheziții de la Giurgiu:

Contactată în această după amiază de către reprezentanții cotidianului nostru, comisar adjunct al OJPC Giurgiu, Mînzînă  Claudia Emilia ne-a spus că nu are cunoștință de așa ceva, asigurându-ne că nici la  sediul Comisariatului din Giurgiu și nici la domiciliul colegilor săi, nu au avut loc, marți, niciun fel de percheziții.

Întrebată cine ar avea interesul ca această instituție să fie compromisă, cât timp comunicatele sunt primite, oficial,  din partea DGA și DNA, Claudia Mînzînă ne-a spus că nu are nici cea mai vagă idee, nedorind să comenteze acest incident, ce a inflamat atât opinia publică giurgiuveană cât și câteva din ziarele centrale…

Conform aceluiași comunicat se precizează că ancheta a implicat efectuarea unor percheziții domiciliare în patru locații din București, Ilfov și Giurgiu, acestea fiind locuințele unor persoane implicate în caz.

Investigațiile sunt încă în desfășurare, iar autoritățile continuă să strângă dovezi privind acuzațiile de corupție asupra celor implicați.

Din păcate, deși clamează permanent așa-zisa dorință de a derula o campanie electorală curată și fără lovituri sub centură, PSD Giurgiu nu se dezminte nici de această dată și se folosește de cele mai murdare metode pentru a-și denigra contracandidații. Și dacă ne gândim că, de fapt, campania electorală nici nu a început, oficial, ne întrebăm oare ce va mai urma până la alegeri…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER