21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CAMPANIILE DE STERILIZARE PENTRU CÂINI ȘI PISICI DEVIN TOT MAI ATRACTIVE PENTRU GIURGIUVENI

Peste 30 de animale vor fi sterilizate în prima campanie de cartier din acest an, mâine, 15 iunie – anunță, vineri, reprezentanții Primăriei Giurgiu. Aceștia precizează:

”Câini și pisici din zona Smârda, Parcul Fabricii de Zahar și nu numai, vor fi sterilizate mâine, gratuit, în cadrul unei acțiuni organizate în cadrul unui protocolul semnat între Primăria Municipiului Giurgiu, Consiliul Județean, Penitenciarul Giurgiu și Asociația Phoenix APHC, cu sprijinul SPCA & Dog Rescue.

Din cauza temperaturilor ridicate, campania de sterilizări gratuite se va derula în cabinetul veterinar NicoVet, după preluarea animalelor direct din cartier și returnarea la finalul operațiunii.

Anterior acțiunii de mâini, cetățenii au fost informați prin social media, dar și direct, pe străzile Dunării, Smârda, Sirenei, Soarelui, Griviței și Aleea Fabricii de Zahăr, acolo unde au fost împărțiți fluturași și au fost purtate discuții cu posesorii de animale.

Astfel de acțiuni vor continua și în alte cartiere din oraș, sterilizarea fiind obligatorie și lipsa acesteia principala cauză a înmulțirii necontrolate a câinilor de pe străzi.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER