20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CARMEN TĂNASE ȘI MARIUS MANOLE – CAP DE AFIȘ AL PRIMEI PREMIERE A ANULUI LA TEATRUL ”TUDOR VIANU”

Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu vă prezintă în premieră spectacolul Spectatorul condamnat la moarte de Matei Vișniec regizat de Antonella Cornici. Premiera va avea loc Duminică, 8 Ianuarie de la ora 18:30.

În sala de teatru s-a comis o crimă. Nu, nu avut loc pe scenă sub atenta supervizare a regizorului și a actorilor. Este cât se poate de real. Un spectator este ucigașul, iar toate dovezile arată că el ar fi vinovat. Procesul are loc aici și acum. Spectatorul este condamnat la moarte, dar va trebui să își recunoască fapta. Voi sunteți martorii, iar acum este momentul să veniți în față și să spuneți dacă ați văzut ceva suspect.

Spectatorii giurgiuveni vor avea ocazia să vadă în premieră pe scena Teatrului „Tudor Vianu” două nume colosale ale teatrului și filmului românesc: Marius Manole și Carmen Tănase. Pe cei doi mari actori îi cunoașteți cu siguranță din multe spectacole și producții autohtone, și suntem nerăbdători să îi vedem pe scena noastră în „Spectatorul condamnat la moarte”.

,,Începem noul an cu un spectacol pe care Teatrul „Tudor Vianu” îl aștepta de mult și sunt sigură că și publicul nostru îl avea pe listă. Am onoarea să menționez nume mari precum Carmen Tănase și Marius Manole alături de numele colegilor mei cu prilejul acestui spectacol realizat de Antonella Cornici și pentru asta am toată recunoștința! Este un moment colosal pentru teatrul giurgiuvean, este apogeul evoluției pe care a avut-o în ultimul an și îmi doresc ca publicul să ni se alăture în această călătorie – va fi una fascinantă, universul judiciar în care ne vom lăsa conduși cu toții va surprinde fără doar și poate.” – Oana-Maria Dragne, managerul Teatrului „Tudor Vianu”

 

 Spectatorul condamnat la moarte de Matei Vișniec

Regia: Antonella Cornici

Cu Marius Manole și Carmen Tănase

 

Scenografia: Alexandra Mădălina Mihai

Lighting design: Lucian Moga & Alexandru Agafiței

Sound design: Șerban Chițu

Video design: Cristina Huțu

 

Distribuția:

Vlad Bînzoiu

Bogdan Ujeniuc

Ștefan Liță

Marina Fluerașu

Flavia Perșa

Ana-Maria Fasolă

Mădălina Borș

Evelyn Marcu

Dani Popa

 

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

 

Vă așteptăm la teatru!

 

TEATRUL ”TUDOR VIANU”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER