18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂT A PLĂTIT PSD PENTRU PARTICIPAREA LA MITINGURILE DE LA COTROCENI?

Pentru că subiectul mitingurilor din Capitală – încă – ţine capul de afiş al acestor zile, a constituit şi una din temele abordate vineri, în conferinţă de prersă, de senatorul giurgiuvean Cristian Marciu. El s-a referit în mod special la mitingurile din faţa Palatului Cotroceni, despre care adversarii PSD-ului spun că ar fi convocate de partid:

„Trebuie să recunosc că există mari presiuni asupra organizaţiei judeţene, dar şi la nivel naţional, din partea organizaţiilor locale, a membrilor simpli de partid, ca PSD-ul să se mobilizeze şi să organizeze – legal, cu toate autorizaţiile necesare, nu cum se întâmplă de atâta vreme în Piaţa Victoriei –  un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu.

Deocamdată, nu a fost luată nicio decizie în acest sens, însă ceeea ce vreau să subliniez este faptul că organizaţia judeţeană PSD Giurgiu NU A ORGANIZAT NICIO ACŢIUNE POLITICĂ de participare a membrilor PSD la mitingurile de la Palatul Cotroceni!

Am văzut că au început să circule în mediul on-line tot felul de liste ce ar fi făcute de PSD, în care apar şi anumite sume de bani cu care ar fi fost plătiţi participanţii la mitinguri. Afirm cu tărie că este doar o acţiune de denigrare şi defăimare a organizaţiei PSD Giurgiu!

Repet, NU A FOST ORGANIZATĂ NICIO ACŢIUNE POLITICĂ pe această linie! Şi iarăşi repet: există mari presiuni din partea oamenilor din teritoriu pentru un miting de susţinere a Guvernului, însă ORGANIZAT, CU TOATE AUTORIZAŢIILE NECESARE, conform legii!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER