19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂTE LOCURI DE CARANTINĂ SUNT ÎN MUNICIPIU ȘI CÂȚI GIURGIUVENI SUNT ÎN AUTOIZOLARE?

Răspunsul l-a dat primarul municipiului Giurgiu, care, după ce e explicat situația celor intrați în carantină, a precizat că în Giurgiu sunt 55 de locuri de carantină, în timp ce 22 de giurgiuveni sunt izolați la domiciliu:

„Sunt 55 de locuri de carantină în municipiu, pentru giurgiuvenii care au intrat în ţară prin alte puncte de trecere a frontierei şi urmează să fie carantinaţi în localitatea de domiciliu.

Avem centrele pregătite la Hotelul Sport, de la Stadionul ‘Marin Anastasovici’, la sala de sport. Nu sunt condiţiile cele mai bune, dar în situaţii extreme sunt mai bune decât stau cei în taberele de refugiaţi. (…) Acel hotel nu e racordat la canalizarea oraşului şi are o fosă de cinci metri cubi.

Mai avem 22 de autoizolaţi în municipiu, le-am asigurat alimente pentru fiecare şi le ducem la domiciliu şi îşi găteşte fiecare.

Trebuie să înţelegem că teama de necunoscut te face să nu mai gândeşti logic. Trebuie să dăm dovadă de înţelegere şi de unitate aşa cum românii ştiu să o facă în situaţii de criză”,

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER