17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE A ÎNSEMNAT MINI-VACANȚA DE 1 DECEMBRIE PENTRU POLIȚIA GIURGIU?

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., polițiștii au acționat pentru liniștea și siguranța cetățenilor, principalele activități desfășurate vizând prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Polițiștii giurgiuveni au acționat pe perioada minivacanței de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe raza localităților urbane și rurale din județul Giurgiu.

Astfel, polițiștii au acționat în localitățile județului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu și zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfășurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement.

Pe timpul minivacanței, polițiștii au aplicat 284 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 113.320 lei, fiind înregistrate un număr de 29 de evenimente, în urma cărora polițiștii au întocmit dosare penale.

Polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni rutiere (4 pentru consumul de băuturi alcoolice și 2 accidente rutiere), au aplicat 252 sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 12 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

De menționat este faptul că, în zona unde s-au desfășurat manifestări publice și a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente grave, iar pe drumurile publice s-au produs doar tamponări și accidente rutiere ușoare.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu în zona târgurilor și oboarelor pe linia prevenirii comercializării de animale și produse din carne de porc în contextul pestei porcine.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER