30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SPUNE CONDUCEREA SPITALULUI GIURGIU DESPRE SINUCIDEREA DE LA TERAPIE INTENSIVĂ?

In cazul mortii suspecte survenite in cadrul sectiei ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, venim cu urmatoarele mentiuni:
Pacientul de sex masculin in varsta de 57 ani, este admis in data de 03.03.2023 pe sectia ATI si izolat conform afectiunii pentru care a necesitat internarea.
Pacientul care a fost constient si cooperant pe toata durata spitalizarii cu evolutie favorabila starii de sanatate, fara a ridica suspiciunea unei labilitati psihice sau a unor intentii autovatamatoare, de la momentul internarii si pana in cursul diminetii din data de 9 martie 2023.
In dimineata respectiva s-a constatat ca pacientul prezenta multiple plagi injunghiate si extragerea cateterului venos central. Mentionam ca asupra pacientului s-a gasit un obiect taietor intepator de tip briceag multifunctional. In ciuda eforturilor de resuscitare pacientul nu a raspuns manevrelor.
Conducerea spitalului a declansat o ancheta interna pentru a stabili conjunctura care a dus la tragicul eveniment, in paralel cu ancheta organelor abilitate. Dupa solutionarea anchetei, concluziile si masurile care vor fi luate vor fi publice.
Pe aceasta cale dorim sa prezentam sincere condoleante familiei indurerate.
SPITALUL JUDEȚEAN GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER