22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SPUNE POLIŢIA DESPRE ACCIDENTUL DE LA ROATA?

Un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiști în urma unui accident rutier, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens invers, rezultând decesul unui pasager și rănirea ambilor conducători auto.

 În seara zilei de 28 iunie a.c., ora 22.00, pe Drumul Județean 611, în localitatea Sadina, județul Giurgiu, un tânăr de 19 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția satului Cartojani, intenționând să intre în depășirea unui autoturism care circula în fața sa, nu s-a asigurat corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens invers, condus de către un tânăr de 24 de ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu.

În urma impactului, a rezultat decesul unui tânăr de 17 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, pasager în autoturismul condus de către tânărul de 19 ani, precum și rănirea conducătorilor auto implicați în accident care au fost transportați la Spitalul de Urgență Floreasca pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorilor auto implicați în accident li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER