27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SPUNE POLIŢIA DESPRE ACCIDENTUL DE PE SLOBOZIEI, UNDE A MURIT UN OM? ŞOFERUL ERA BĂUT!

Pe fondul consumului de alcool, un tânăr aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul acestuia și a accidentat mortal un biciclist, staționat la marginea părții carosabile.

Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.10, un tânăr de 23 ani, din municipiul Giurgiu, în timp conducea autoturismul pe șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă accidentând un bărbat de 50 ani, din municipiul Giurgiu, biciclist, care se afla oprit lângă bicicletă, ulterior autoturismul oprindu-se întru-un stâlp de iluminat public stradal.

Din accident a rezultat decesul biciclistului și avarierea autoturismului în proporție de aproximativ 20 %.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.53 mg./l. alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER