17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE SPUNE POLIȚIA DESPRE DESCINDERILE DE MARȚI?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție la sediul social și la punctul de lucru ale unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

 

Marți, 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție la sediul social și la punctul de lucru ale unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu, în vederea probării activității infracționale desfășurate cu ocazia încheierii unui contract de prestări servicii, în valoare de aproximativ 100.000 lei încheiat cu C.A.S. Giurgiu.

 

În cursul anului 2016, administratorul societății comerciale, în vârstă de 57 ani, din municipiul Giurgiu, pe parcursul derulării contractului, nu a notificat C.A.S. Giurgiu cu privire la încetarea contractelor de muncă al personalului medical, iar la încheierea contractului, în anul 2018, a folosit documente neconforme cu realitatea, cauzând un prejudiciu de 30.829.05 lei.

 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER