9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

”CEASUL RĂU” PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ: TREI ACCIDENTE ÎNTR-O SINGURĂ ORĂ

Dimineața zilei de joi este una aglomerată pentru pompierii de la ISU, care, doar într-o singură oră, au intervenit la trei accidente rutiere.

Primul eveniment a fost înregistrat pe DJ 401 A, între localitațile Mihai Vodă și Tântava. A fost implicat un singur autoturism.

Pompierii au ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, în pădurea de pe marginea drumului. Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile PSI, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

La foarte scurt timp după intervenția de la Mihai Vodă (unde au intervenit pompierii de la Detașamentul Bolintin), colegii de la Detașamentul Giurgiu intrau în acțiune, la un alt accident, produs pe DN 5 B, între localitațile Vlașin și Schitu. A fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, s-a autoevacuat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Apoi, un al treilea eveniment rutier s-a produs, pe DJ 503, în localitatea Bălanu. O femeie, în vârstă de 34 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată de paramedici la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Și în acest caz, pompierii au asigurat măsurile PSI, iar Poliția a preluat cercetările.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER