21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„CEASUL RĂU, PISICA NEAGRĂ…”

Deşi bâlciul s-a terminat, ecourile incidentelor din acest an continuă. După binemeritata vacanţă de Sf. Maria, cei de la Protecţia Conmsumatorului au început să revină „la viaţă” şi au considerat necesar să informeze presa cu privire la „activitatea intensă” desfăşurată pe perioada bâlciului la Giurgiu. Aşa că au purces la treabă şi au „copt” un lung, foarte lung comunicat de presă (de ale cărui detalii vă scutim), din care aflăm – în rezumat – că ei au fost mai tot timpul în bâlci, că au controla tşi au dat amenzi, pe toate „părţile”, adică şi pentru instalaţiile buclucaşe ce au provocat cele două acciodente, şi pentru terasele cu mici şi bere şi pentru ceilalţi comercianţi ce vindeau produse alimentare.

Una peste alta – spun comisarii de la Protecţia Consumatorului – ei şi-au făcut pe deplin datoria, „datorie” sintetizată – ce de obicei – în amenzi şi avertismente.

Dacă e să ne luăm după ei, toate au fost bune şi frumoase în bâlci, după ce au controlat tot ce se întâmplă pe acolo, au dat amenzi, avertismente şi alte măsuri – printre care şi unele de oprire temporară a activităţii. Doar că unora dintre comercianţii din bâlci nu le-a păsat nicidecum de ce zice OJPC, aşa că şi-au văzut de treabă, aşa cum a fost şi cazul celor cu instalaţia de bungee-jumping, instalaţie ce ar fi fost oprită de OJPC, însă a continuat să funcţioneze, ducând, după cum se ştie, la rănirea unui copil.

Concluzie: incidentele din bâlci au fost doar nişte… ghinioane?! Un fel de „ceasul rău, pisica neagră”…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER