30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CHIAR DACĂ SĂRBĂTORILE AU TRECUT, OAMENII DE BINE ÎNCĂ DĂRUIESC…

Copiii aflați în plasament în casele de tip familial “Teodora” și “Daniela“, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Giurgiu au primit vineri, 6 ianuarie 2023, vizita reprezentanţilor Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (S.N.P.P.C.) din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

Astfel, 20 de copii cu dizabilităţi aflați în plasament de tip rezidențial  au primit daruri constând în  dulciuri, băuturi răcoritoare și fructe. Copiii au fost bucuroşi  de oaspeţi, pe care i-au răsplătit recitând poezii.

A fost un prilej de bucurie pentru noi să putem să aducem zâmbete pe chipurile celor 20  de copii aflați în plasament în cele două case de tip familial. Și anul trecut ne-am implicat în astfel de acțiuni, dorim să continuăm și pe parcursul anului 2023, atât pentru copii cât și pentru persoane vârstnice din centrele D.G.A.S.P.C. Giurgiu”, a declarat  Coman  Victorel, reprezentant al S.N.P.P.C.- Biroul  Teritorial  Giurgiu.

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER