20 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE A RĂMAS ”BOSS” LA ASTRA, DUPĂ ÎNCARCERAREA PATRONULUI IOAN NICULAE?

Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de instigare la evaziune fiscală și spălare de bani, astfel că de destinele Astrei Giurgiu se va ocupa Adina Elena, fiica milionarului.

În vârstă de 31 de ani, Adina se afla de mult timp alături de tatăl ei în conducerea Interagro, grup cu care Ioan Niculae a făcut avere. Până în prezent, fata milionarului s-a ținut departe de lumea mondenă și s-a dedicat studiului și afacerilor.

Tânăra este asociată în mai multe firme și se ocupă foarte mult de o companie taxi cu avioane de lux. Aparatele firmei valorează aproape 50 de milioane de euro. În urmă cu șase ani conducea Ferrari 612 Scaglietti, iar acum circulă cu un Porsche.

Adina Niculae are o relație stabilă cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promoterii flyboard în România. Cei doi formează un cuplu de peste cinci ani. Pasionată de pilotaj, fiica omului de afaceri are un elicopter care costă în jur de 11 milioane de euro.

Adina, “patroana” clubului Astra. “Ne-a spus că lucrurile se vor regla!”

De precizat că Adina Niculae a început, deja, să se implice în viața clubului Astra. După partida cu Dinamo, câștigată de giurgiuveni, scor 2-0, antrenorul Eugen Neague a numit-o pe fata milionarului “patroana” grupării.

“A venit patroana și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Doamna a venit la hotel, l-a mandatat pe Dani Coman. El se va ocupa de clubul Astra”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Astrei.

Ioan Niculae, avere de 400 milioane de euro

Averea lui Ioan Niculae, care a condus vreme de ani de zile topurile ca cel mai bogat om de afaceri din România, a scăzut în ultimii ani, de la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 300-400 milioane de euro, conform celui mai recent Top 300 Capital.

www.gandul.info

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER