25 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE ESTE ”LUPUL” CARE SE VREA PAZNIC LA OI?

Aşa cum vă prezentam într-un articol din data de 25 iunie 2023 ( https://giurgiupesurse.ro/soapte-administrative-lupul-paznic-la-oi ) un viceprimar dintr-o comună din judeţul Giurgiu a părăsit funcţia pe care o ocupa după ce o remorcă plină cu lemne uscate destinată încălzirii grădiniţei din localitate şi-a însuşit-o şi a folosit-o pentru încălzirea propriei locuinţe şi după multe alte fapte incompatibile cu funcţia de demnitate publică.

Acum, acesta şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar, spunând la toată lumea că nu are şanse să câştige, dar vrea să strice procentul de 90 % al actualului primar. Este foarte posibil ca acesta să reuşească şi, din procentul de 90% reieşit din sondaje, să fie chiar 91% – 92%, având în vedere calitatea celor câţiva “oameni” de care se înconjoară, aceiaşi duşmani ai primarului în funcţie de la alegerile locale din 2012, 2016 şi 2020.

Candidat la funcţia de viceprimar în “echipa” lupului, este Giani (poreclă inspirată din serialul de succes „Las Fierbinţi „), un tip condamnat pentru furtul din curţile concetăţenilor şi aflat într un conflict deschis cu majoritatea locuitorilor satului unde locuieşte.

Aşa că: îi urăm succes lupului, să-i strice procentul actualului primar şi din 90 % să se facă 91 % – 92 %.

Cu siguranţă, sunt persoane care ar putea crede că povestea provine din zona folclorică Băneasa, noi nici nu confirmăm nici nu infirmăm acest lucru.

www.giurgiupesurse.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER