6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE MAI CONDUCE MUZEUL JUDEŢEAN?

Dacă, pe vremea când Consiliul Judeţean era condus de Vasile Mustăţea, postul de director al Muzeului a fost, mult timp, subiect de discuţii şi controverse, fiindu-i, după cum se ştie, „atribuit” lui Constantin Buduru, în schimbul „ridicării de mână” în Consiliu, de o bună bucată de vreme nu s-a mai auzit mai nimic despre şefia Muzeului.

Şi asta pentru că … nu există, încă, un şef „cu acte-n regulă”. De ce? Niciunul din cei care s-au înscris la concursul organizat legal pentru ocuparea funcţiei de director al Muzeului nu a reuşit să treacă de examen.

Concret, la începutul lui aprilie se anunţa organizarea concursului, un concurs ale cărui rezultate erau făcute publice, pe siteul CJ, în 24 mai. A fost vorba despre doi candidaţi: Nicolae Ţone şi Gheorghe Dumitrescu. Primul a fost respins din start, adică din faza de selecţie a dosarelor, în timp ce dosarul profesorului Dumitrescu a fost admis, însă nota obţinută de acesta a fost de doar 3,01, ceea ce însemnaă că şi el a fost declarat respins la concurs.

În concluzie, nimeni nu a reuşit să obţină, prin concurs, postul de director al Muzeului judeţean.

De aceea, Consiliul Judeţean a decis organizarea unui nou examen pentru ocuparea acestei funcţii. Proiectele de management şi dosarele de concurs se depun până la data de 5 iulie, urmând apoi selecţia dosarelor, analiza şi susţinerea proiectelor de management, etape ce se încheie la 21 iulie. După perioada legală de depunere a contestaţiilor, se vor face publice rezultatele acesteui al doilea concurs.

Toate detaliile despre condiţii de participare, calendarul concursului, acte necesare, bibliografie şi tot ceea ce este necesar pentru acest concurs puteţi afla accesând siteul oficial al Consiliului Judeţean:

http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/portal.nsf/AllByUNID/00001302?OpenDocument

http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/portal.nsf/0/F1F8B22D5C6EB3D44225761F004ACB00/$FILE/1.%20Anunt%20public%20Muzeu%20iunie%202017.pdf

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER