27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE SUNT „CAMPIONII INTERVENŢIILOR” SMURD ÎN 2017, LA ISU VLAŞCA?

ISU Vlaşca a publicat, recent, pe pagina oficială de facebook, un mesaj adresat salvatorilor din subunităţile Inspectoratului, făcând referire la „campionii intervenţiilor” din 2017:

„Adresăm felicitări colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vlașca” al județului Giurgiu pentru implicarea, devotamentul și dăruirea profesională de care au dat dovadă pe întreg parcursul acestui an și care s-au remarcat prin numeroasele intervenții SMURD.

Cele mai multe intervenții în anul 2017 le-au avut:

BOLINTIN DEAL
– dl. plt. maj. Negrilă Marius a participat la un număr de 248 intervenții SMURD, dintre care 14 accidente rutiere, urmat de dl. plt. adj. Chirigiu Ionel cu un număr de 215 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator și dl. plt. maj. Popa Nicușor, cu un număr de 196 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator.

ROATA DE JOS
dl. plt. adj. Leșeanu Robert a participat la un număr de 187 de intervenții SMURD, dintre care 9 accidente și două stopuri.

MIHĂILEȘTI

-dna. Plt. Maj. Enache Nicoleta a participat la un număr de 122 de intervenții SMURD, dintre care 98 accidente și două stopuri.”

Tuturor acestor „campioni”, dar şi colegilor lor din toate subunităţile ISU, felicitări şi mulţumiri pentru toate acţiunile lor!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER