6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CIRCULAȚIA PE CALEA FERATĂ SPRE VIDELE, OPRITĂ DE UN INCENDIU DE VEGETAȚIE

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti – Videle este întreruptă temporar vineri după-amiază între staţiile Zăvestreni şi Vadu Lat, în urma izbucnirii unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea căii ferate.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate şi a unei păduri. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o cisternă. Pentru ca pompierii să poată interveni în condiţii de siguranţă, circulaţia feroviară între staţiile Zăvestreni-Vadu Lat, de pe secţia Bucureşti-Videle, este întreruptă temporar’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Echipajele ajunse la faţa locului acţionează astfel încât să protejeze fondul forestier şi infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER