27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CIRCULAȚIE ÎN CONDIȚII DE IARNĂ PE DRUMURILE DIN JUDEȚ, MIERCURI DIMINEAȚĂ

Ca urmare a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele ore, Consiliul Judeţean Giurgiu informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de 13 ianuarie 2021, pe raza judeţului Giurgiu nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat, circulaţia desfășurând-se în condiţii de iarnă.

Operatorii economici responsabili cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene din Giurgiu au acționat astfel:

  • Lotul 1- S.C. ECO STAR S.R.L, (Baza nr.2 Centru-Punct de sprijin nr.3-Punct de sprijin nr.4 Centru Vest) 161,811 km, – s-a acționat de la ora 3.30 cu utilajele din dotare care au răspândit materiale antiderapante.

  • Lotul 2 – S.C. KIRLIC GROUP S.R.L, (Baza nr. 5 Nord Vest, punct de sprijin nr. 6 Nord și Punct de sprijin nr. 7 Vest) 156,325 km, – pe drumurile județene s-a acționat preventiv cu utilajele între orele 2.00-5.00 pentru degajarea stratului de zăpadă de 10 cm.

  • Baza 1 Sud – DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE TRANSPORT, ADMINISTRAREA DRUMURILOR JUDETENE SI CONTROL TRAFIC GIURGIU (DJ 507 Giurgiu-Gostinu, DJ 504 Giurgiu-Vieru-Putineiu, DJ504A Vieru-Gogoșari-Izvoru, DJ 503-DJ-503A, DJ 506A Giurgiu-Ghizdaru-Răsuceni-Toporu-Limită jud. Teleorman, DJ 505 Izvoarele-Valea Bujorului-DN5B) 112,500 km, s-a acționat preventiv cu 5 auto-utilajele, iar cantitatea aproximativă de material antiderapante răspândite a fost de 90 tone (amestec de sare cu nisip).

Recomandăm totuși participanților la traficul rutier care se deplasează pe drumurile din județul Giurgiu să circule cu prudența și atenție sporită pentru evitarea pericolelor, să manifeste răbdare și înțelegere în zonele unde se circulă în condiții mai dificile precum și în zonele unde acționează utilajele de deszăpezire.

CJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER