21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CIRCULAŢIE RESTRICŢIONATĂ ŞI SPRE BULGARIA, PRIN VAMA GIURGIU

Poliţia de Frontieră înfomează, marţi dimineaţă, că, având în vedere condiţiile meteorologice din Bulgaria, în această dimineaţă, autoritățile de frontieră ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar de la Giurgiu, despre faptul că traficul pe Drumul National I-5 (Ruse–Veliko Tarnovo) este deschis circulaţiei pentru autoturisme şi microbuze (max 3,5 tone), iar pe comunicaţiile care duc spre punctul de frontieră Calafat-Vidin este deschisă circulaţia pentru toate categoriile de vehicule.

Autovehiculele de peste 3,5 tone care tranzitează Giurgiu-Ruse sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER