6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CJSU CONTINUĂ SĂ TACĂ. VORBESC, ÎN SCHIMB, OAMENII…

A trecut o zi de cod portocaliu, și autoritățile implicate în gestionarea situațiilor de urgență din Giurgiu – în speță, Prefectura, care coordonează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență – continuă să… tacă. Nicio vorbă despre situația din județ, despre cazurile de urgență, despre drumuri blocate… nimic!

În schimb, apar povestiri ale oamenilor care au de suferit pe drumurile județene.

Iată ce spune un cititor:

”Azi de la ora 06:00 si pana la ora 10:00 am stat la limita judetului Teleorman cu Giurgiu. Nu am putut sa intru in judetul Giurgiu deoare un microbuz era pus pe mijlocul drumului, fiind defect din cauza franelor.

Cu toate ca am sunat la 112 de doua ori, nu s-a rezolvat nimic. Apelurile la 112 au fost la 06:45 si 07:29. Se stia de microbuz.

Trebuia sa ajung la Rasuceni pentru o persoana care trebuia sa ajunga la un spital in Bucuresti. Dar, din diverse motive nu s-a putut ajunge la Rasuceni.

Nu stiu eu ce sector de drum e si cine trebuia sa se ocupe. Important este ca persoana respectiva cu AVC nu a ajuns la spital si aata e problema cea mai grava.

Trageti concluziile…..

Degeaba finantam proiecte de zeci de kilometrii pentru asfalt in localitate, daca nu avem acces la utilitati.”

Așadar, în teren sunt probleme, probleme reale, oamenii nu știu dacă pot să plece la drum sau nu spre localitățile din județ, iar Prefectura… continuă să tacă!

(Mulțumim cititorului nostru, care ne-a trimis și fotografia anexată articolului)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER