17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CLAUDIU MANDA A RĂMAS FĂRĂ PERMIS LA GIURGIU, SOȚIA SA ACUZĂ POLIȚIA, IAR ȘEFUL DE LA ”RUTIERĂ” ÎI DĂ REPLICA…

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, a rămas fără permisul de conducere imediat după nunta, iar soția sa, a dat de pământ cu Poliția Română. Ea s-a declarat deranjată că informația că soțul său a rămas fără permis a fost transmisă de Poliție pe surse, ci nu printr-un comunicat de presă. 

„În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (…) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

La rândul său, șeful agenților care l-au amendat pe șeful comisiei de control a SRI a oferit prima reacție.

Șeful Poliției Rutiere Giurgiu, Marian Popescu, a răspuns acuzațiilor care au fost aduse instituției de către fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Luni, în jurul orei 15:30, poliţiştii l-au depistat, în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră. Mai exact, cu 75 km/h peste viteza legală.

Manda le-a spus autorităților că este șeful Comisiei de Control SRI din Camera Deputaților și că are treaba, însă polițiștii nu l-au înțeles, astfel, soțul Olguței Vasilescu a primit o amendă de 1.305 lei și, în plus, nu mai poate conduce autovehicule pe drumuri publice pentru o perioadă de 90 de zile.

”Polițistul și-a făcut treaba, indiferent despre ce conducător auto a fost vorba. Și el este tot un om. Atât polițistul, cât și șoferul s-au comportat civilizat. Polițiștii noștri nu lucrează sub presiune. Șoferii trebuie să fie conștienți de faptul că viteza este principala cauză a celor implicați în accidente și sunt foarte mulți care încalcă viteza legală.

Într-o lună, polițiștii au suspendat în Giurgiu până la 300 de permise. Șoferii și motocicliștii au circulat cu viteze între 155 și 201 km. Nu se gândesc ce li s-ar fi putut întâmpla dacă la viteza aia le ieșea o pisică sau un câine în față. Și mă refer acum, în principal, la motocicliști. Poliția deranjează pe toată lumea, nimeni nu te poate iubi când aplici legea”, a declarat Marian Popescu, șeful Poliției Rutiere Giurgiu, citat de Fanatik.ro.

www.capital.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER