24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COD GALBEN DE VÂNT LA GIURGIU

Marți, până la ora 22:00, județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală ce vor depăși 55-65 km/h.
Pe timpul atenționării meteorologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Nu treceți prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate.
Întrerupeți activitățile în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția!
Parcați autoturismele în locuri ferite!
Nu atingeți firele căzute la pământ!
În condiții de vânt, folosirea focului deschis în gospodării sau arderea vegetației uscate sunt foarte periculoase. Într-o clipă de neatenție, vântul puternic poate propaga focul la clădiri, depozite, păduri etc.
Nu aruncați resturi de țigară sau bețe de chibrit aproape de căpițele de fân sau de locurile în care sunt depozitate furaje, lemne de foc, substanțe inflamabile sau alte materiale combustibile.
Supravegheați copiii, astfel încât aceștia să nu se joace cu focul!
Pentru informații utile referitoare la manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase, descărcați aplicația DSU din Google Play Store și AppStore.
ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER