27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COMUNA CLEJANI, DIN NOU ÎN PRIM-PLAN: ÎNCĂ UN SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ

Incidentul a fost înregistrat luni dimineață, în jurul orei 10, când două familii din comună s-au ”încăierat”, pornind de la ”năzbâtiile” unor copii.

Potrivit primarului Florin Nidelea, nu este vorba despre două ”clanuri” de romi, ci despre două familii, care, până acum, nu au mai avut atfel de conflicte.

Se pare că totul ar fi pornit e la o ceartă între copiii celor două familii, ceartă ce a degerat îmtr-un adevărat scandal în care s-a ajuns până la folosirea unei arme de vânătore. Potrivit realitatea.net, o persoană ar fi fost împușcată.

Comuna este acum împânzită de Poliție, iar conflictul se pare că a fost aplanat de prezența forțelor de ordine în zonă.

Nu este prima dată când la Clejani sunt semnalate astfel de incidente violente, așa cum nu este pentru prima dată când aici suntm semnalate focuri de armă, așa că ar fi fost de așteptat ca Poliția să își facă datoria mult mai bine, dat fiind faptul că zona era, deja, cunoscută, ca fiind una ”cu pobleme”.

Se pare, însă, că nu a fost așa, iar faptul că s-a ajuns, din nou, la violențe – și chiar la focuri de armă –  arată că Poliția – dar și șefii săi de la nivel județean, în speță, Prefectura- nu acordă importața cuvenită acestei zone, cunoscută cu probleme de violență.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER