27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COMUNICAREA – „PUNCTUL SLAB” AL MANDATULUI LUI RĂZVAN CUC LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Predare de ștafetă la Ministerul Transporturilor! Felix Stroe, noul ministru al Transporturilor, și-a preluat miercuri portofoliul de la predecesorul său, Răzvan Cuc. Aceștia au avut o discuție de aproximativ 5 ore la sediul ministerului.

„Am avut o relație onestă cu toată lumea și am încercat să dau un imbold și în mare parte am și reușit pe loturile pe care le avem în execuție, cât și pe proiectele noi pe care le-am lansat. (…) O să stau lângă dl ministru atât timp cât va considera că este nevoie să stau și am să-l sprijin și din postura de parlamentar. (…) Până acum am trecut în revistă situația din companii și proiectele pe care le aveam eu pentru viitor. Eu cred că PSD este un partid serios și a venit cu un program de guvernare. Eu, ca ministru, am urmărit programul de guvernare și sunt convins că și domnia sa va urmări programul de guvernare.”, a spus Răzvan Cuc la ieșire.

Chestionat ce regrete are, Răzvan Cuc a declarat: „Regret poate faptul că ar fi trebuit să comunic mai intens”.

Felix Stroe a depus jurământul de învestitură, marți, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni în prezența președintelui Klaus Iohannis.

www.stiripesurse.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER