18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONCURS DE ANGAJARE LA ISU; O SĂPTĂMÂNĂ PENTRU TRANSMITEREA CERERILOR DE ÎNSCRIERE

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu reorganizează concursul pentru ocuparea postului de ofiţer specialist I la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Candidaţii au la dispoziţie o săptămână pentru a transmite cererile de înscriere.

Persoanele interesate de participarea la concurs trebuie să citească cu atenţie anunţul şi celelalte documente postate pe pagina de internet a instituţiei şi, dacă îndeplinesc toate condiţiile menţionate, să completeze cererea de înscriere şi să pregătească dosarul de recrutare.

Menţionăm faptul că documentele trebuie transmise exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, astfel:
– cererea de înscriere, cartea de identitate, CV-ul şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf, până la data de 23.11.2021, ora 14:00 (inclusiv);
– celelalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf, până la data de 03.12.2021, ora 14.00 (inclusiv).

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 Megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător.

Pentru informaţii referitoare la condiţiile de ocupare a acestui post şi criteriile specifice care trebuie îndeplinite, accesaţi pagina www.isugiurgiu.ro, secţiunea „Despre instituţie – Carieră”-
Detalii: http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/OFITER%20INFO.pdf

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER