30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

CONDAMNAT ÎN URMĂ CU DOI ANI, SANCȚIONAT DE ATUNCI DE ÎNCĂ CINCI ORI, UN GIURGIUVEAN A FOST, ÎN FINAL, ARESTAT. CONDUCEA FĂRĂ PERMIS

La data de 23 februarie a.c., ora 07.10, polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe D.J.411, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că în anul 2021, bărbatul în cauză a fost condamnat penal pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni, iar în perioada mai-decembrie 2022 a mai săvârșit încă cinci infracțiuni de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La data de 23 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER