27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONDUCEREA IPJ – REPLICĂ LA ACUZAȚIILE ADUSE DE SINDICALIȘTI

Având în vedere apariția acestui articol în spațiul public (https://giurgiu-news.ro/razboiul-dintre-sindicate-si-conducerea-ipj-se-acutizeaza-sindicatul-europol-acuza-sefii-politiei-giurgiuvene-ca-impun-norma-de-amenzi/), Compartimentul Presă și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu este abilitat să comunice următoarele:

În urma analizării activității polițiștilor din cadrul tuturor structurilor de poliție rutieră, de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pe luna noiembrie a.c., s-a constatat faptul că activitatea acestora este una necorespunzătoare, iar la instructajele efectuate cu prilejul intrării în serviciu, șefii nemijlociți au atras atenția cu privire la îmbunătățirea calității indicatorilor de performanță.

Atât șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cât și Șeful Serviciului Rutier, nu au dispus măsuri pentru sancționarea contravențională a participanților la trafic, în mod abuziv, ci doar li s-a recomandat să respecte atribuțiile care le revin, conform fișelor de post.

De asemenea, referitor la retragerea avizului de polițist rutier, ca urmare a neimplicării acestora în activitățile polițienești, le-au fost aduse la cunoștință prevederile Dispoziției I.G.P.R. nr. 59/2014 privind calitatea de polițist rutier și faptul că aceasta poate înceta în cazul în care activitatea acestora nu poate fi justificată, în mod repetat, pe timpul desfășurării serviciului.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER