27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONDUCEREA PREFECTURII – ÎN FORMULĂ COMPLETĂ

După mai mulți ani în care a funcționat cu un singur subprefect, începând de joi, 4 martie, Prefectura Giurigu are echipă de conducere completă: prefect și doi subprefecți.

După cum se știe, deja, prin hotărâre de Guvern, Aneta Matei a fost numită prefect al județului Giurgiu (cu respectarea noilor prevederi ale Codului Administrativ). Ca și prefectul, și fostul subprefect, Mirel Brăgaru, a fost, mai întâi, revocat din funcție și apoi numit – din nou – în aceleași condiții ale noului Cod Administrativ.

Tot prin hotărâre de Guvern, a fost numit și cel de-al doilea subprefect: Ciprian Alexandru. Acesta este preşedintele USR-PLUS, filiala Giurgiu; absolvent de Cibernetică, Academia de Științe Economice București, noul subprefect de Giurgiu are o experiență de peste 20 de ani în cercetare de marketing și management de proiecte în cadrul unor companii multinaționale.

Așadar, începând de joi, 4 martie, Prefectura Giurgiu are echipă de conducere completă: Aneta Matei (prefect) – Mirel Brăgaru și Ciprian Alexandru (subprefecți).

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER