21 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONSILIUL JUDEȚEAN – REPLICĂ LA ACUZAȚIILE PSD-ISTULUI MARIAN MINA

Precizări de presă cu privire la dezinformările aruncate în spațiul public de fostul președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina și publicația online giurgiu-net.ro:
La finalul mandatului, domnul Marian Mina, a lăsat Spitalul Județean de Urgență Giurgiu cu o datorie de aproape 6 milioane de lei, sumă reprezentând datorii restante către furnizorii de servicii.
Aceasta era situația financiară a unității spitalicești în luna octombrie a anului trecut, după o lungă perioadă de creștere economică la nivel național.
Mai mult decât atât, România nu se confrunta cu stiuația de criză, fără precedent, cauzată de virusul SARS-COV2. Prin urmare, nici SJU Giurgiu nu se confrunta cu un flux atât de mare de pacienți, mulți fiind în stare gravă și necesitând condiții de ingrijire deosebite.
Și, pentru că au fost lansate în spațiul public, dinspre PSD și presa de partid, dezinformări grosolane cu privire la furnizarea de agent termic la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu facem următoarea precizare:
Consiliul Județean Giurgiu a platit, luna aceasta, în avans, furnizorului de agent termic, pentru ca în spital să fie căldură, în condițiile în care Marian Mina, care acum strigă din opoziție, nu numai că nu a platit în avans, vreodată astfel de servicii; potrivit bilanțului pentru perioada 01.01.2020 – 31.10.2020, Spitalul Județean cumulase numai pentru încălzit, iluminat și forță motrică, o datorie de aproape 1,5 milioane de lei!
În concluzie, gura mare și managementul performant nu fac casă bună în cazul domnului Mina.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER