27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONSILIUL LOCAL CONTINUĂ ACORDAREA AJUTOARELOR FINANCIARE PENTRU MONTAREA CENTRALELOR DE APARTAMENT. CINE VA PRIMI BANI ÎN ŞEDINŢA DE JOI?

Joi, în ultima zi a lunii, consilierii locali se întrunesc în şedinţa ordinară a lunii august, o şedinţă ce are pe ordinea de zi 45 de puncte, cărora şli se adaugă alte 6 informări pentru consilieri.

Printre proiectele de hotărâre ce vor intra în dezbaterea consilierilor de numără şi câteva ce vizează acordarea de ajutoare financiare unor giurgiuveni, pentru achiziţionarea şi montarea unor centrale termice de apartament.

Mai exact, este vorba de ajutoare financiare în valoare de 3.000 de lei, acordate unui număr de 9 giurgiuveni. Aceştia sunt: Sârbu Floarea, Albu Stela, Răcaru Virgil, Decu Petruţa, Cantoneru Alina, Neagu Marian, Nedelcu Liana, Gheţa Linică şi Guţă Ion.

Toţi au solicitat acest sprijin financiar şi, cel mai probabil, îl vor şi obţine, în urma votului consilierilor locali, în şedinţa de joi, 31 august.

Pe ordinea de zi a şedinţei de joi se află şi alocarea unor alte srpjine financiare, pentru probleme personale şi de sănătate pentru alţi trei giurgiuveni – Cărmăneci Petre, Jega Anglea şi Stanciu Ioana – dar şi pentru Asociaţia Judeţeană de Atletism Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER