18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONTESTAȚIILE AU ADUS PESTE DOUĂ PROCENTE ÎN PLUS LA PROMOVABILITATEA LA BAC ÎN JUDEȚ

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în judeţul Giurgiu a ajuns la 53,83% după contestaţii, cu peste două procente mai mare faţă de cea înregistrată înainte de analizarea contestaţiilor, mai mult de jumătate dintre notele obţinute iniţial fiind mărite.

„În urma examenului de Bacalaureat din acest an în judeţul Giurgiu, la care au fost înscrişi 1.137 de candidaţi, au fost depuse 460 de contestaţii, iar în urma analizării acestora în 262 de cazuri notele au crescut cu până la un punct, în 27 de cazuri notele au rămas aceleaşi, iar în 171 de cazuri notele au scăzut, astfel încât promovabilitatea a crescut de la 51,28% înainte de contestaţii, la 53,83% înregistrată astăzi, după analizarea contestaţiilor”, a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Totodată, există o creştere cu aproape zece procente a promovabilităţii în acest an faţă de anul trecut, când rata de promovare a fost de 44,7%.

Pentru absolvenţii seriei curente promovabilitatea în acest an a crescut de la 54,72% înainte de contestaţii, la 56,90% după contestaţii.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER