2 martie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CONTRABANDIȘTII DE ȚIGĂRI, ”ÎN VIZOR”. PERCHEZIȚII ȘI CONFISCĂRI LA GIURGIU

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.

Vineri, 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții în municipiul Giurgiu, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.

Cu această ocazie, polițiștii au descoperit și ridicat peste 47.000 de țigarete.

Din cercetări a rezultat faptul că, persoanele vizate achiziționau țigaretele din municipiul București, după care le revindeau pe piața de consum, din municipiul Giurgiu.

Polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.- anunță, într-un comunicat de presă, Poliția Giurgiu.

Este, incontestabil, o nouă reușită a polițiștilor conduși de comisarul șef Viorel Polexe, o reușită ce arată că, în sfârșit, la Giurgiu, ”lucrurile au început să se miște”… asta, dacă e să facem o comparație simplă cu trecutul nu prea îndepărtat, când, din comunicatele Poliției aflam doar despre doi-trei șoferi prinși fără permis sau – cel mult – vreo 10 pachete de țigări confiscate…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER