4 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

COPIII DIN COSOBA ȘI SĂBĂRENI, ÎN VIZITĂ LA PARLAMENT

100 de copii din școlile de la Cosoba și Săbăreni au fost, marți, oaspeții deputaților PNL de Giurgiu Gabriela Horga și Alexandru Andrei, care i-au invitat într-o vizită la Palatul Parlamentului.

Copiii au fost primiți chiar de președintele Senatului, Alina Gorghiu, care i-a așteptat cu multe dulciuri, fructe și tradiționalii covrigi, iar cei mici au fost încântați de primire.

Despre vizita copiilor din cele două comune giurgiuvene vorbește, într-o postare pe pagina sa oficială, deputatul Alexandru Andrei:

Am primit astăzi, cu bucurie, vizita copiilor din două comune ale județului Giurgiu la Parlament.

100 de elevi, însoțiți de dascălii lor de la școlile din Cosoba și Săbăreni au fost oaspeții noștri la Palatul Parlamentului.
Alături de colega mea, deputatul Gabriela Horga și de vicepreședinta CJ Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, i-am însoțit pe cei mici într-un tur al Palatului Parlamentului, unde au fost întâmpinați – traditional, in preajma sarbatorilor, cu dulciuri, mere si covrigi -de președintele Senatului, Alina Gorghiu.
Aceasta a fost fermecata de copiii din cele doua comune giurgiuvene, pe care i-a invitat, pe data de 20 decembrie, la un eveniment special dedicat lor, la Senat.
Copiii au fost încântați de vizita la Parlament și au răsplătit gazdele cu un scurt concert de colinde.
Personal, pentru mine, vizita copiilor de la Cosoba si Sabareni s-a ”soldat” cu o prietenie durabila: cea cu Stefanut, cel mai mic membru al delegatiei, un baiat de doar patru ani, caruia i-am promis – si ma voi tine de promisiune – ca il voi vizita ori de cate ori voi ajunge in zona de nord a judetului.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER