20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CRIMĂ LA FRĂTEŞTI! AUTORUL A FOST ARESTAT

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din localitate, care şi-a omorât un consătean pentru… o pungă de cafea. Iată ce spun poliţiştii despre acest caz:

„La data de 3 decembrie a.c., un bărbat de 42 de ani din comuna Frătești, județul Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, care la data de 2 decembrie a.c., în timp ce se afla la locuința unui consătean, de 52 ani, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp tăietor – înțepător, în urma cărora bărbatul a decedat.

Agresorul a fost identificat și depistat la scurt timp de la producerea faptei de către polițiști, procurorul de caz dispunând măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore.

La data de 3 decembrie a.c., Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER