20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CRIMĂ LA PRUNDU: FEMEIE OMORÂTĂ DE CONCUBIN

Incidentul s-a petrecut miercuri, iar sâmbătă judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe numele autorului, după ce acesta fusese reţinut de procurori pe bază de ordonanţă.

Poliţia a emis un comunicat de presă având acest subiect:

„Polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări față de un bărbat bănuit că i-a aplicat concubinei mai multe lovituri în urma cărora aceasta a decedat.

Astfel, la data de 28.08.2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința bărbatului, situată în comuna Prundu, județul Giurgiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.

La data de 30.08.2019 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astăzi, 31 august a.c., persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER