27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CRUCEA ROȘIE GIURGIU-APEL UMANITAR PENTRU UN CAZ CU ADEVĂRAT DISPERAT

La sfârșitul lunii aprilie, o tragedie lovea o familie din Izvoru – familia Bigan Neagu – a carei casa era distrusa in totalitate de un incendiu, ramanand fara agoniseala de-o viata.

Tragedia este cu atat mai mare cu cat este vorba despre doi batrani de 80 de ani, care isi cresc cei doi nepoti, de 7 si 8 ani. Copiii nu au tata, iar mama munceste la capsuni, in straintate. Incediul i-a lasat pe cei patru, practic, fara nimic.

La scurt timp dupa ce au aflat de drama acestor oameni, reprezentantii filialei judetene de Cruce Rosie s-au mobilizat si au inceput sa stranga ajutoare pentru acest caz: obiecte de mobilier, aparatura casnica, imbracaminte si incaltaminte, in special pentru cei doi copii, alimente.

Voluntarii de Cruce Rosie au reusit sa sensibilizeze giurgiuvenii, care au inceut sa doneze, insa apelul umanitar ramane valabil, asa ca toti cei care vor sa dea o mana de ajutor acestei familii, sunt bineventi. Donatiile se fac la sediul Crucii Rosii Giurgiu, din strada General Berthelot.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER